Egy-két ötlet

 Van egy olyan fogadási kínálat a bet365 oldalon ahol játszom, hogy Mindkét félidőt megnyeri valamelyik csapat. Ezt a lehetőséget a mérkőzés oldalán a 1./2. félidő fül alatt találjátok. A fogadási logikai szerint akkor nyertes az itt elhelyezett tipp, ha az adott csapat mindkét félidőt külön-külön nézve több gólt rúg, mint az ellenfele. Vannak mérkőzések, ahol az esélyes csapatra 1.10-1.40 szorzót kínálnak. Nem túl merész kijelentés, hogy ezeken a mérkőzéseken az esélyes csapat mindkét félidőben szerez gólt úgy, hogy az több, mint a gyengébb csapaté.

A bet365 oldalon most a Bayern München - Hannover meccsen 1.12 a bőrgatyások győzelmére az odds. Ilyenkor érdemes hendikepre tenni? megmondom őszintén nem, mert jelenleg a Bayern 2 gólos győzelme is 1.28-nál jár. Tavaly a Bayern hazai pályán szinte ki sem kapott, de mindezt úgy tette, hogy gólt sem kapott. És itt az általam gyakran játszott és sikeresen nyerő szériát adó tipp:

A Bayern München kapott gól nélkül játssza le a mérkőzést. Ezt a fogadási lehetőséget a Gólok fül alatt találod. Jelenleg erre a bet365-n 1.80 a szorzó. És ha megnézzük, akkor elég nagy az esély arra, hogy a Hannover a Bayern otthonában nem fog gólt szerezni. Csábító? Szerintem igen.És ezt a legtöbb nagy csapatnál el lehet sütni, mindenütt közel ilyen szorzókat találunk.

Átlagosan egy mérkőzésen 7 felett van a szögletek száma. Ennél kevesebb ritkán van, de a szögletek átlagos felső összege 15. Ennél ritkán van több. Előfordulnak szélsőségek, de 7-15 közé a legtöbb mérkőzés befér. Ezekre nagyon sokféle kombinációban lehet fogadni. Ami fontos, hogy erre a fogadási típusra kevesen tesznek, így magasabb szorzókat találhatunk, mint a népszerűbb fogadási lehetőségeknél.

Kiválasztottam Nektek egy mérkőzést, hogy szemléltessem mi a lényeg. A Roma-Bologna mérkőzés. A sima H-D-V szorzókat látva (1.33-5.00-9.00) az iroda Roma győzelmet remél. Ezen a találkozón tehát a Roma nyomni fog. Ha pedig támad, akkor nagy az esély, hogy több szögletet fog kiharcolni. Az ilyen mérkőzésen megéri tehát az erősebb csapat szögletszámait megtenni. A bet365-n a Szögletek-Csapat szögletek alatt 1.90-es szorzót találunk arra, hogy a Roma 7,5 szögletnél többet szerez.

Sokan tesznek arra, hogy a találkozón 2,5 gólnál több lesz. Maradjunk a Roma-Bologna találkozónál. Erre a bet365 1.61-es szorzót adnak. Ha alatta lenne, akkor 2.25-öt kapunk. Nagy az esély tehát, hogy legalább 3 gól lesz. A fenti hazai győzelem 1.33-as szorzójából adódik, hogy a Roma győzelme is esélyes. És itt jön egy olyan lehetőség, amivel 1.90-es szorzót foghatunk. A fogadási lehetőséget a Gólok - Eredmény/Összesített gólok alatt találhatjátok. Tehát, ha a Roma nyer és a meccsen legalább 3 gól születik, akkor majdnem dupla pénzt kapunk.

Téma: Egy-két ötlet

Nincs hozzászólás.

Új hozzászólás hozzáadása