SPORTFOGADÁS

Egy-két stratégia, trükk, kombináció a sportfogadáshoz!

Fogadj már megtörtént eseményre!

Bár valóban fogadási csalásnak tűnik, de ha jobban belegondolunk, tulajdonképpen csak a rendszer lehetősége, hogy egy ilyen lehetőség nyitott. De valójában hogyan is lehet fogadni egy más megtörtént eseményre?

Nem, nem kell időutazónak lenni, egyszerűen ki kell használni egy kiskaput. Egyszerűen annyi a titok nyitja, hogy aki élőben fogad, annak van lehetősége már megtörtént eseményre tenni. Mindez úgy lehetséges, hogy az élő fogadási rendszerekben van egy 10-15 másodperces késleltetés. Ha van egy mérkőzés, melyet pl egy gól esik, akkor az mire a monitor képernyőjén megjelenik, jó esetben eltelik 10-15 másodperc.

A mobil telefonok, tabletek világában egyáltalán nem megoldhatatlan, hogy egy mérkőzésen a stadion lelátóján ülve is fogadhassunk. Ezt senki sem tiltja, senki sem korlátozza.

De hogy is kell ezt a kiskaput használni? Kimész egy mérkőzésre, melyre élő fogadást is biztosít az iroda. A telefonodban a fogadóiroda oldalán, vagy alkalmazásában beírod a kívánt eseményre a téteted, és várod, hogy bekövetkezzen. Ez lehet gól, szöglet, bedobás, stb, tulajdonképpen bármi.

Az esemény bekövetkezése után van pár másodperced hogy rányomj a küldés gombra. A fogadásod átmegy, és a nyereményed biztos.

Viszont joggal felmerül benned a kérdés, hogy ha ilyen egyszerű nyerni biztos esemény megtételével, akkor miért nem csinálja ezt mindenki? Azért, mert az irodák ezt ki tudják szűrni. Ha egy fogadótól mindig pármásodperccel az esemény előtt érkezik a helyes tipp, akkor fogják tudni, hogy ezzel a módszerrel teszed a téteket.

Ha észreveszik, akkor lekorlátozhatják a maximálisan rakható összegedet tétedet és csak korlátozott összegekben tudsz majd fogadni. Persze, ha ez téged nem zavar, mert egyébként is kis tétekben játszol, akkor nyugodtan kipróbálhatod. veszíteni biztosan nem fogsz!

Nem tudom működik-e.
Aki esetleg tesztelte, írja meg!